Grafisch ontwerp

Nieuw logo nodig? Of een ontwerp van visitekaartjes, flyers, folders?

Bij inPress bent u aan het juiste adres. Ook het drukwerk kan ik voor u regelen. Met mijn kennis van de grafische productieprocessen en de productiebedrijven in mijn netwerk kan ik de juiste kwaliteit en een goede prijs realiseren.


Promotie-artikelen

Het doel van een promotie-artikel is duidelijk: uw bedrijf promoten. Denk hierbij aan pennen, usb sticks, draagtassen, mokken enz... Het is vaak erg moeilijk om een geschikt promotie-artikel uit te zoeken. Het aanbod is enorm en waarschijnlijk ziet u door de bomen het bos niet meer. Ik help u met het vinden van het juiste artikel en samen zorgen we ervoor dat uw naamsbekendheid groeit!


Relatiegeschenken

Het is voor bedrijven belangrijk om trouwe werknemers en klanten te hebben. De klant moet weten met wie hij te doen heeft en voelt zich belangrijk doordat u, als bedrijf, moeite voor de klant heeft gedaan. Zo kan de klant zien dat uw bedrijf loyaal en actief met klanten omgaat.

Werknemers mogen op hun beurt ook eens bedankt worden voor hun inzet, en hoe kunt u dat beter tonen dan het geven van een relatiegeschenk. Door het te voorzien van uw logo of zelf helemaal aan te passen aan uw huisstijl maakt u ook nog eens extra reclame.


Bedrijfskleding

Om (bedrijfs)kleding de juiste uitstraling te geven die bij uw bedrijf past is het bedrukken of borduren ervan een prima oplossing. Ik help u graag om de kleding uit zoeken die past bij uw huisstijl. De bedrukking en/of borduring kan ik ook voor u verzorgen.

Mocht u iets anders willen dan het gewone aanbod, kunnen wij ook op maat gemaakte producten maken, geheel naar uw wens.